Transport marfa Cluj

Daca sunteti in cautarea unei firme profesioniste de transport marfa in Cluj, Duba X va sta la dispozitie. Oferim servicii complexe si complecte de: transport marfa cluj, transport mobila cluj, mutari, debarasari mobila veche, la preturi decente. Caracterizati de seriozitate, profesionalism, promptitudine si mai ales eficienta, cu noi aveti deplina satisfactie ca intreg procesul de transport se desfasoara in deplina siguranta. Marfa se va aseza cu grija, astfel rezultand un transport reusit din toate punctele de vedere pentru ca acest aspect face diferenta dintre succes si un potential esec care poate aparea.

Aceste servicii de transport marfa Cluj, mutari mobila, debarasari mobila se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, indiferent de natura si complexitatea lucrarii.

Transport marfa Cluj

Punem la dispozitie autoutilitare de transport cu volum de 10mc si o greutate utila de incarcare de 1,5 tone. De asemenea la cererea dumneavoastra dispunem si de personal manipulant cu vasta experienta in mutarile de mobila si relocari, astfel incat sa fiti pe deplin multumit de alegerea facuta.

De asemenea, oferim si servicii de distributie marfa sau curierat in regim de urgenta.

Tarifele incep de la 50 ron/cursa in Cluj Napoca si se stabilesc in functie de volumul de marfa transportata, timpul alocat transportului, distanta si disponibilitatea unei masini in zona.

Evaluarea lucrarilor este gratuita, un coleg se va deplasa la adresa de unde trebuie incarcata marfa iar dupa evaluare vom inainta oferta noastra.

Autoutilitara dotata cu instalatie de temperature controlata pentru transporturi speciale care pe parcursul transportului marfii necesita un anumit numar de grade constant astfel incat incarcatura sa ajunga la destinatie in cele mai optime conditii.

Transport marfa Cluj