Transport marfa Cluj

Daca esti in cautarea unei firme profesionale de transport marfa pe raza municipiului Cluj Napoca, va stam la dispozitie. Oferim servicii complexe si complete de: transport marfa cluj, transport mobila cluj, mutari, relocari si debarasari, la preturi fara concurenta.

Caracterizati de seriozitate, profesionalism, promptitudine si mai ales eficienta, cu noi aveti deplina satisfactie ca intreg procesul de transport se desfasoara in deplina siguranta, oferim garantie ca marfa va ajunge fara probleme la destinatie, astfel rezultand un transport reusit din toate punctele de vedere.

Aceste servicii de transport marfa, mobila, relocari si debarasari se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, indiferent de natura si complexitatea lucrarii.

Pune la dispozitie autoutilitare de transport cu o capacitate de pana la 3.5 tone, de asemenea la cererea dumneavoastra dispunem si de personal manipulant cu vasta experienta in mutarile de mobila si realocari, astfel incat sa fiti pe deplin multumit de alegerea facuta.

De asemenea, oferim si servicii de distributie marfa sau curierat in regim de urgenta.

Preturile incep de la 50 ron/cursa in Cluj Napoca si se stabilesc in functie de volumul de marfa transportata, timpul alocat transportului, distanta si disponibilitatea unei masini in zona.

Autoutilitara dotata cu instalatie de temperature controlata pentru marfurile speciale care pe parcusrul transportului marfii necesita un anumit numar de grade constant astfel incat incarcatura sa ajunga la destinatie in cele mai optime conditii.

Dimensiuni auto transport marfa in Cluj