Relocari sedii firme si debarasari

Intr-o societate arhiva este foarte importanta, asadar dorim sa propunem pentru dumneavoastra serviciul de mutari arhive si relocari sedii si birouri in Cluj Napoca.

Pentru a putea muta sau transporta o cantitate mai mare de dosare, materiale de birotica si papetarie, mobilier birou sau aparatura electronica de birou, este nevoie de timp. Cu totii stim ca timpul este foarte important. Asadar mutarea arhivei si a mobilierului aferent se va face de oameni cu experieenta astfel incat mutarea se va desfasura in siguranta si intr-un timp cat mai scurt posibil. Ambalarea actelor va fi in cutii de carton iar mobilierul va fi protejat prin infoliere.

Cu experienta, profesionalism si eficienta maxima, suntem gata sa satisfacem si cele mai exigente cerinte a celor mai complexe lucrari.

Nu conteaza daca transportul este in Cluj-Napoca sau oriunde in tara, noi dorim doar sa vizitati pagina de contact, pentru a putea lua legatura cu noi iar astfel situatia dumneavoastra va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil. De asemenea stam la dispozitia dumneavoastra cu serviciul debarasari spatii. Acest serviciu este dedicat atat persoanelor fizice cat si firmelor care doresc sa debaraseze mobila veche sau alte lucruri din: locuinta, beci, garaj, sedii sau orice alta locatie care trebuie debarasata. Dispunem de personal pentru manipularea obiectelor, toate la un pret corect.